Kwaliteit op nummer 1

Over onze praktijk


In 2006 is Emmie Voncken in Sittard de ergotherapiepraktijk gestart.

Sinds 2016 kunt u ook in Beek terecht. Al wachtend op het nieuwe gezondheidscentrum, kunt u tot die tijd bij het Medisch Maatschappelijk Centrum aan de markt in Beek de praktijk bezoeken. 

 

Linda Greven werkt sinds 2014 voor de praktijk. Jeroen is in 2019 Emmie komen vervangen bij haar zwangerschapsverlof.

 

In de loop der jaren is er een breed netwerk opgebouwd. Vooral in Beek, Geleen en Sittard.  Huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, wijkverpleegkundige en leerkrachten weten de praktijk al jaren te vinden. En daar zijn wij trots op!

kwaliteit


Ergotherapiepraktijk Emmie Voncken staat bekend om haar accurate aanpak. Ook staat kwaliteit voorop. Meer dan 13 jaar ervaring, het bijhouden van scholing en intervisie, geven u de garantie op kwaliteit.

Alle ergotherapeuten zijn  opgenomen in het kwaliteitsregister van paramedici.

onze filosofie


De mens centraal. Daar draait het om. Wat lukt niet goed? En wat hindert deze cliënt? Wat wil hij/ zij heel graag weer zelf kunnen doen? Deze vragen worden dagelijks door de ergotherapeuten gesteld. De patiënt echt goed leren kennen, om zo het beste de persoonlijke doelen te behalen.

Ook samenwerken met andere disciplines zijn één van de kernwaardes. Op de hoogte zijn van de kennis van andere disciplines en het afstemmen van zorg, zijn dagelijkse kost.